Ventilation

Moderne og velisolerede huse er tætte og derfor i risiko for fugt og skimmel. Selvom huset er tæt er der behov for ventilation. Den mest effektive og komfortable måde at ventilere huset er med mekanisk ventilation. Det sikrer dig den optimale udluftning hele døgnet.

Mekanisk ventilation kaldes ofte Genvex-anlæg, men Genvex er blot et produkt blandt mange. Mekanisk ventilation er en fantastisk løsning til familier, der har problemer med pollenallergi. Ventilationsanlægget kan påføres et pollenfilter, således at huset kan udluftes uden familiens allergikere bliver plaget.

Det er vigtigt at vores hjem hele tiden for tilført frisk luft. Det forhindrer ikke alene fugt og skimmelsvamp, men gør også, at du føler dig mere frisk og veloplagt, når du er hjemme. Når hele familien er samlet inde opstår der en høj koncentration af udåndingsluft, kuldioxid. Hygger vi med stearinlys, laver mad eller bader bliver luften endnu mere beklumret. Det giver hovedpine, træthed, hoste, besvær med koncentration og kan irritere øjnene. Alle disse gener afhjælpes let med ventilation. Med mekanisk ventilation bliver luften skiftet lang tid før dårligt indeklima, når at blive et problem.

Vi forhandler bl.a. ventilationsanlæg fra Nilan, Genvex og Danfoss.

 

Service

Det er vigtig, at der jævnligt udføres service for at sikre bedst mulig ydeevne og levetid. Vi tilbyder gode serviceaftaler til fast pris, hvor vi én gang årligt kommer og laver service, så du bevarer garantien på dit produkt. Er du tilmeldt vores serviceordning, kontakter vi dig automatisk, når det er tid til service.

- Eller udfyld formularen herunder for at kontakte os omkring en serviceaftale.

Alle felter med * skal udfyldes.

Tel. 92 72 84 01 martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00