Ventilation til erhverv

Hvis indeklimaet skal forbedres på kontoret eller i produktionen, så har vi forskellige aggregater, som kan klare kravene. Til skoler og kontorer, tilbyder vi vores brede program af enheds-aggregater med enten rotor eller modstrømsveksler.

Vi tilbyder løsninger med både centrale og decentrale anlæg på ventilation. Centralanlæg betjener hele bygningen og bruges ved byggerier hvor ventilation er tænkt ind fra starten. Decentralanlæg er små anlæg, som monteres rundt til hvert rum, hvor der ønskes eftermontering af ventilation.
Alle anlæg leveres som behovs-styret anlæg, så de lever op til gældende energikrav.

Vi forhandler ventilationsanlæg fra Geovent.

 

Service

Det er vigtig, at der jævnligt udføres service på ventilationsanlægget for at sikre bedst mulig ydeevne og levetid. Vi tilbyder gode serviceaftaler til fast pris, hvor vi én gang årligt kommer og laver service, så du bevarer garantien på dit produkt. Er du tilmeldt vores serviceordning, kontakter vi dig automatisk, når det er tid til service.

- Eller udfyld formularen herunder for at kontakte os omkring en serviceaftale.

Alle felter med * skal udfyldes.

Tel. 92 72 84 01
martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00