Naturgas

Naturgas er en prisvenlig opvarmning til huset. I rigtigt mange hjem, står der i dag et gasfyr af en måske lidt ældre dato, som også trænger til at skiftes. Her kan udskiftning til et moderne gasfyr være den billigste og bedste løsning for den enkelte familie.

På driftssiden vil du opleve, at det moderne gasfyr er kondenserende, hvilket nedsætter varmeprisen betragteligt. At fyret er kondenserende betyder, at det dit fyr ikke alene udnytter energien fra selve forbrændingen af naturgassen, men også trækker varmen ud af røgen fra forbrændingen. Dette giver en meget høj effektivitet og giver en langt mere økonomisk drift.

Hvis du udskifter et gammeldags fyr med et nyt moderne kondenserende gasfyr, kan du have mulighed for at få en økonomisk bonus i form af energitilskud. Denne bonus kan vi hjælpe dig med at få.

Fordelen ved at udskifte dit gamle gasfyr med et nyt, er at du ved, at gasopvarmning fungerer i dit hjem. Du ved, hvad du får. Samtidigt er gaspriserne meget lave, således at du også får en meget billig opvarmningsform.

 

Service

Vi tilbyder at udfører den lovpligtige service på dit gasfyr hvert andet år eller efter behov.

Tegner du service aftale hos os, kontakter vi dig når det er ved at være tid, og derved sikre du det lovpligtige eftersyn bliver overholdt.

- Eller udfyld formularen herunder for at kontakte os omkring en serviceaftale.

Alle felter med * skal udfyldes.

Tel. 92 72 84 01 martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00