Blødgøring – kalk i vandet

Vand med meget kalk, skaber mange problemer i hjemmet. Det kan du slippe for med et BWT-blødgøringsanlæg, der tilbyder væsentlige komfortforbedringer.

Når du blødgør dit vand, vil du opleve, at du ikke får de samme problemer som tidligere med grimme kalkrester i brusekabinen, badekarret og ved afløbene.

Når du bader eller vasker tøj, vil du med samme finde at du ikke længere skal bruge den samme mængde shampoo eller sæbe. Vaskemaskinen bliver simpelthen bedre. Den bruger mindre sæbe, du kan vinke farvel til skyllemiddel og dit tøj beholder farven over meget længere tid. Din vaskemaskine, og din opvaskemaskine) vil endog kvittere med et fast lavt energiforbrug. Typisk vil en vaskemaskine bruge mere energi med tiden i takt med at varmelegemer kalker til. Dette sker ikke, når du bruger et BWT-blødgøringsanlæg. Samtidigt fortæller flere brugere, at det blødgjorte vand smager bedre end før.

Kort sagt er du træt af kalkbelægninger, så må du eje et blødgøringsanlæg.

Vi forhandler blødgøringsanlæg fra BWT.

Tel. 92 72 84 01 martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00