Biobrændsel og pillefyr (Stoker)

Med et pillefyr, sikrer du dig en af markedets billigste opvarmningsfyr. Samtidigt er brugen af træpiller også vedvarende energi.
Et pillefyr fungerer i princippet fuldstændigt som det gamle oliefyr, ved at fyret brænder materiale af for at opvarme vand. Dette vand bruger du til opvarmning og i dit varme brugsvand. I stedet for olie bruger du vedvarende energi i form af træpiller.

Når du påtænker at anskaffe dig et pillefyr, skal du tænke på, at det kræver en større indsats end varmepumper og gasfyr. Moderne pillefyr kan udstyres med flere forskellige moderne faciliteter. Det kan være en automatisk pillekedel, der selv regulerer sig i forhold til behov. Der kan være automatisk askeudtag og automatisk efterfyldning af træpiller. En gang imellem skal du selv påfylde træpiller, og du skal sikre dig, at træpillerne du bruger har en ordentlig kvalitet, så de ikke smuldrer eller laver for meget aske.

I forhold til et oliefyr, er der mange penge at spare ved at installere et pillefyr. Typisk vil du opleve en besparelse på omkring 60% i forhold til et oliefyr, hvilket betyder at dit nye pillefyr har tjent sig hjem på blot 2-4 år.

 

Service

Vi tilbyder at udfører service på dit anlæg hvert år eller efter behov. Er du tilmeldt vores serviceordning, kontakter vi dig automatisk, når det er tid til service.

- Eller udfyld formularen herunder for at kontakte os omkring en serviceaftale.

Alle felter med * skal udfyldes.

Tel. 92 72 84 01 martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00