Udsugning

Røggasudsugning

Når autoværkstedet reparerer personbilen, lastbilen, rendegraver, traktor mv, så er det lovpligtigt at benytte røggasudsugning for et bedre arbejdsmiljø og derved undgå sundhedsmæssige gener. Vi leverer eksempelvis slædekanalløsning eller slangerulle-løsninger fra Geovent.

 

Svejseudsugning

Svejserøg indeholder flere sundhedsskadelige partikler, hvorfor en sugearm i mange tilfælde vil være det rigtige valg.

De punktudsugningsarme Thy VVS anvender er udviklet med henblik på brugervenlighed, effektivitet og fleksibilitet på en gang. Med effektiv fjernelse af svejserøg, slibestøv og dampe fra arbejdspladsen, sikres bruger mod skadelige stoffer, der udfør en helbredsmæssig risiko. Eksempelvis Geovent svejsearme tilbydes i mange forskellige versioner og sikker også en udgave der matcher dit behov.

Populært tilbehør til sugearm er bl.a. net og lys indbygget i tragten. Med lys i tragten øges brugsfrekvensen af armen, da det kraftige halogenlys giver et godt arbejdslys. Vi har også automatik løsninger, der hjælper med at spare på energien, og øger betjeningskomforten betydeligt.

 

Service

Det er vigtig, at der jævnligt udføres service på anlægget for at sikre bedst mulig ydeevne og levetid. Vi tilbyder gode serviceaftaler til fast pris, hvor vi én gang årligt kommer og laver service, så du bevarer garantien på dit produkt. Er du tilmeldt vores serviceordning, kontakter vi dig automatisk, når det er tid til service.

- Eller udfyld formularen herunder for at kontakte os omkring en serviceaftale.

Alle felter med * skal udfyldes.

Tel. 92 72 84 01 martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00