Erhverv

Thy VVS har stor ekspertise i industriprojekter både i ind- og udland. Vi opstiller og yder service på bl.a. stokeranlæg, varmepumper, kedler samt fjernvarme og har faste serviceaftaler. Vi har erfaring med staldprojekter, skoler og fabrikker. Vi arbejder for virksomheder som bl.a. SKOV, Tican, Gråkjær, Dragsbæk, HEVA, Kjargaard Byg, Thisted Bolig og Naturstyrelsen Thy.

 

Service

Det er vigtig, at der jævnligt udføres service for at sikre bedst mulig ydeevne og levetid. Vi tilbyder gode serviceaftaler til fast pris, hvor vi én gang årligt kommer og laver service, så du bevarer garantien på dit produkt. Er du tilmeldt vores serviceordning, kontakter vi dig automatisk, når det er tid til service.

- Eller udfyld formularen herunder for at kontakte os omkring en serviceaftale.

Alle felter med * skal udfyldes.

Landbrug

Om det er renovering eller nybyggeri, er vi behjælpelig med råd og vejledning omkring, vandinstallation, medicinvand, overbrusning/iblødsætning, rumvarme, gulvvarme, gyllekøling og højtryk.

Tel. 92 72 84 01
martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00