Thy VVS A/S i stort, prestigefyldt millionbyggeri

Selvom man er et lille, lokalt VVS-firma, beliggende i Nordvestjylland, kan man sagtens lege med de store – Det gør vi hos Thy VVS A/S. Vi har i øjeblikket tre mand til at arbejde på det store, prestigefyldte nybyggeri; Holbæk Sportsby.

Ud over at varetage alle former for traditionelle VVS-opgaver for både privatkunder og erhvervskunder, er vi ét af blot fem danske VVS-firmaer, som BG Biovarme har valgt som partner på montering og servicering af de anerkendte, østrigske ETA-anlæg.

ETA laver specialkedler til fyranlæg, og det er præcis den type kedel, der skal monteres i Holbæk Sportsby. Da vi har kapaciteten til at håndtere opsætning af de helt store industrianlæg, er opgaven landet hos os. Vi skal således levere hele kedelcentralen til bygningen, og det er dermed os, der har ansvaret for, at hele varmefordelingen fungerer til centerets svømmehal, sportshaller og sundhedshus. Det er et anlæg, der størrelsesmæssigt svarer til ca. 100 husstande, så det er en spændende og anderledes opgave, vi dér har landet.

Vi havde også fornøjelsen af at installere Danmarks største ETA-anlæg på Welcon i Give.

Tel. 92 72 84 01 martin@thyvvs.dk

Martin

Indehaver, Thy VVS

Lyder dette spændende for dig?

Har du lyst til at vide mere, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os eller gå til vores kontaktformular herunder.

 

Tlf. 92 72 84 00